18.06.2024. Natječaj za upis učenika u prvi razred srednjih škola Koprivničko-križevačke županije u školskoj godini 2024./2025.

Temeljem točke XV. Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.(https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2024_05_60_1046.html) Koprivničko-križevačka županija na svojoj mrežnoj stranici i oglasnoj ploči objavljuje Natječaj za upis učenika u I. razred srednjih škola, kojima je ona osnivač.

U Koprivničko-križevačkoj županiji dostupno su 1.166 slobodna mjesta u 51 razrednom odjelu za upis u prvi razred srednjih škola u školskoj 2024./2025. godini.

Sve informacije o upisima i pojašnjenja oko natječaja za upis učenika u prvi razred srednjih škola Koprivničko-križevačke županije mogu se dobiti u izravnom kontaktu sa srednjim školama, a svi upisni rokovi navedeni su u Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.

U privitku se nalazi i  Natječaj za prijam učenika prvih razreda srednjih škola u Učenički dom Križevci u školskoj godini 2024./2025. i Odluka o uvjetima za prijam učenika prvih razreda srednjih škola u učeničke domove u školskoj godini 2024./2025. (https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2024_06_68_1152.html). U Učenički dom Križevci ove godine prima se 26 učenika.

Na ovoj poveznici možete pogledati i Vodič kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije u školskoj 2024./2025. školskoj godini.

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine


spreadsheet Natječaj za upis učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.

spreadsheet Natječaj za prijam učenika prvih razreda srednjih škola u Učenički dom Križevci u školskoj godini 2024./2025.

pdf Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.

01.03.2024. U okviru projekta “Tourbo” objavljen poziv za iskaz interesa stručnjaka u pružanju inovacijskih usluga msp-ovima u sektoru turizma

tourbo logo


Projekt “TOURBO” odobren je u okviru 1. Poziva Interreg Europe Programa 2021.-2027. ukupne vrijednosti 1,9 milijuna EUR čija provedba traje od 01. ožujka 2023. godine do 31. svibnja 2027. godine.

Vodeći partner u projektu je Gospodarska komora za trgovinu, industriju i plovidbu u Sevilli iz Španjolske, a u projektu uz vodećeg partnera sudjeluje još 7 projektnih partnera iz 7 europskih država: Laponsko sveučilište za primijenjene znanosti iz Finske, Trgovačka i industrijska komora Vratsa iz Bugarske, Regija Marche iz Italije, Tvrtka za istraživanje, obrazovanje, inovacije i razvoj regije Sjeverni Egej iz Grčke, Tvrtka za turistički marketing i događanja „Doživite Bremerhaven“ iz Njemačke, Vijeće okruga Donegal Irska i  Razvojna agencija PORA KKŽ iz Hrvatske.

Poziv za iskaz interesa stručnjaka u pružanju inovacijskih usluga MSP-ovima u sektoru turizma dio je Pilot akcije koje u projektu provode projektni partneri, regija Marche iz Italije i Tvrtka za istraživanje, obrazovanje, inovacije i razvoj regije Sjeverni Egej iz Grčke. Kroz objavljeni Poziv za iskaz interesa cilj je prikupiti listu individualnih, privatnih ili javnih stručnjaka koji imaju potrebna znanja o održivosti, digitalizaciji i energetskoj tranziciju u turizmu.

Poziv za iskaz interesa stručnjaka podnosi se do 30. rujna 2024. godine na obje e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve potrebne informacije možete kontaktirati:

  • SVEM (regija Marche iz Italije): Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • ELORIS (tvrtka za istraživanje, obrazovanje, inovacije i razvoj regije Sjeverni Egej iz Grčke): Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija Pozivu dostupno je OVDJE.

 

Interreg logo

Projekt je implementiran kroz program Interreg Europe, sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu

Stranica 1 od 19