Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
11.10.2023.

Obavijest - otvoren Natječaj za prijavu Naj-akcije 2023.

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Logo Gradovi i opcine


Središnji koordinacijski odbor programa “Gradovi i općine – prijatelji djece” poziva gradove i općine uključene u Program da provedu i prijave Naj-akcije u svome gradu ili općini.

Od svakog se grada i općine koji sudjeluju u programu, očekuje da u okviru svoje ukupne planirane godišnje aktivnosti odabere, osmisli i provede novu aktivnost, koju u toj godini ocijeni najpotrebnijom i najkorisnijom za djecu.

U 20 godina provedbe Naj-akcija, prijavljeno ih je više od 800, a svake godine ova brojka raste u gradovima i općinama diljem Hrvatske.

Opis i rezultate Vaših Naj-akcija dostavite Središnjem koordinacijskom odboru koji će imenovati posebno Stručno povjerenstvo za vrednovanje pristiglih akcija. Na osnovu rada Povjerenstva, Središnji KO će dodijeliti javno društveno priznanje u obliku posebne Povelje ili Pohvale za najoriginalnije lokalne akcije za dotičnu godinu.

Prijedlog/e „Naj–akcije/a 2023.“ za dotičan grad/općinu sa svim prilozima (fotografije, DVD, isječci iz novina i sl.) dostavite na priloženom obrascu za prijavu najkasnije do 25. listopada 2023. Središnjem koordinacijskom odboru akcije Gradovi i općine – prijatelji djece, sa sjedištem u Savezu DND, Amruševa 10/IV, 10000 Zagreb, s naznakom „Za Naj-akciju 2023.“ Natječaj se odnosi samo na one gradove i općine koji sudjeluju u programu „Gradovi i općine – prijatelji djece“.

Prosudbena komisija će ocijeniti zaprimljene Naj-akcije te dati svoje prijedloge za vrstu priznanja, a o samom proglašenju dobitnika i uručivanju Povelja/Pohvala ćemo Vas naknadno obavijestiti.

Na poveznicama preuzmite kriterije Natječaja i Obrazac za prijavu Naj-akcije.

pdffinal_Naj-akcija-2023._kriteriji.pdf

docfinal_Naj-akcija_2023._Obrazac_opis-projekta.doc

Pročitano 658 puta
grb kckzz

O županiji

Sjedište županije: Koprivnica
Položaj: Sjeverozapadna Hrvatska
Površina: 1.748 km2
Broj stanovnika: 101.661 stanovnika

grb kckzz

Zemljopisni položaj

Sjeveroistočni dio županije čini dolina rijeke Drave, Planina Kalnik, koja je pretežno šumovita zauzima veliki dio županije, a dio zapadni dijelovi Bilogore...

grb kckzz

Povijest

Križevački župan se spominje 1193. što ukazuje da je već tada postojala Križevačka županija. Na prostoru oko nje postojalo je u srednjem vijeku više županija...

 Uredovno vrijeme župana za primanje građana na razgovor od 7,30 do 8,30 svaki radni dan (uz prethodno podnošenje zahtjeva na telefon +385 48 658 203 ili e- poštom: tajnica@kckzz.hr, zupan@kckzz.hr)

Copyright © 2024 Koprivničko - križevačka županija. Sva prava zadržana.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.