28.09.2023.

Župan i suradnici posjetili novootvorenu ljekarničku jedinicu u Đurđevcu

IMG 20230928 WA0027


Župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i županijske pročelnice Melita Ivančić i Ana Mušlek danas su posjetili novootvorenu ljekarničku jedinicu u Đurđevcu, koja je do sada djelovala u sklopu županijskog Doma zdravlja, a svoje će poslovanje nastaviti u sklopu županijske ustanove Ljekarni Koprivnica.

IMG 20230928 WA0022

Župana i suradnike dočekala je ravnateljica Ljekarni Koprivnica Irena Hadelan koja je istaknula odličnu suradnju sa Županijom po svim pitanjima  te dodala:

quote desni 3Brinemo o našim pacijentima i nastojimo im osigurati lijekove i potrebna pomagala, uz kvalitetne i stručne savjete. Nadam se da će i građani Đurđevca prepoznati tu našu brigu i predan rad te nam dati nam svoje povjerenje, a ovu smo ljekarnu preuzeli radi nastavka kontinuiteta ljekarničke djelatnosti. Za građane je važno naglasiti kako će se odsad raditi u dvije smjene, umjesto samo prijepodne, i to od 7 do 20 sati svakog dana, a subotom od 8 do 13 sati.“

IMG 20230928 WA0026

Predsjednik Upravnog vijeća Ljekarni Koprivnica Dragutin Korošec izrazio je zadovoljstvo preuzimanjem nove ljekarničke jedinice te je istaknuo kvalitetu Ljekarni Koprivnica kao ustanove:

quote desni 3Radimo po vodećim svjetskim normama te smo postigli najveću stručnu razinu u pružanju usluga i savjetovanju. Naše licence obnavljamo svake godine te kontinuirano stječemo nova znanja i iskustva koja ćemo sada primjenjivati i u Đurđevcu. U planu je modernizacija prostora i tehnologije, a na suradnji u ovom projektu zahvaljujem Županiji i Domu zdravlja, s kojima imamo odličan odnos.“

IMG 20230928 WA0028

Ravnateljica županijskog Doma zdravlja Mirjana Hanžeković je istaknula:

quote desni 3Ljekarna u Đurđevcu dosad je bila pod našim upravljanjem te smo se potrudili da omogućimo stanovnicima kvalitetu koju smo mogli dati s kadrovima i organizacijom koje smo imali. Vjerujem da smo dobro radili te da će Ljekarne Koprivnica nastaviti uspješno djelovanje, još i kvalitetnije jer raspolažu stručnim kadrovima. Ovo je izvrstan primjer sinergije i suradnje Županije i zdravstvenih ustanova i vjerujem da smo učinili najbolje za građane.“

IMG 20230928 WA0025

Župan je također izrazio zadovoljstvo današnjim događanjem te kazao kako je važno da ljekarnička djelatnost ponovno funkcionira u punom obuhvatu, u dvije smjene.

quote desni 3Zahvaljujem Domu zdravlja koji je dosad upravljao ovom ljekarničkom jedinicom za koju smo procijenili da zbog većih kapaciteta i kadrova, a time i bolje usluge za građane, treba djelovati u sklopu Ljekarni Koprivnica. To je šesta ljekarnička jedinica u njihovom upravljanju, a sigurno je i da postoji prostora za napredak, u smislu opreme i kadrova. Planiramo modernizirati cijeli ovaj prostor, kako bi se zdravstvene i ljekarničke usluge mogle još kvalitetnije obavljati te hvala svima koji sudjeluju u ovom sustavu na odgovornosti i predanosti. Nastavljamo raditi na poboljšanju dostupnosti i kvalitete zdravstvenog sustava u cijeloj Županiji, a djelatnicima nove ljekarničke jedinice želim mnogo uspjeha u radu“, naglasio je župan.

IMG 20230928 WA0023

Dodajmo kako je posjetu ljekarničkoj jedinici u Đurđevcu uime Grada Đurđevca prisustvovala pročelnica Ureda gradonačelnika Jadranka Švaco.

Služba ureda župana


Pročitano 1402 puta