08.09.2023.

Općina Drnje svečanom sjednicom Općinskog vijeća proslavila svoj Dan

Objavljeno u kategorijama: Novosti

20230908 131703


U prostorijama Društvenog doma u Drnju danas je održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojom je proslavljen Dan Općine. Sjednici je prisustvovao župan Darko Koren, kao i brojni načelnici općina, gradonačelnici te predstavnici ustanova i udruga.

Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Goran Kolarek, uz osvrt na brojne realizirane projekte, a zatim se obratio načelnik Općine Petar Dombaj koji je naglasio važnost suradnje i zajedničkog djelovanja općina, gradova i Županije.

Među projektima je izdvojio projekt pješačko-biciklističke staze, novi Vatrogasni dom u naselju Torčec i završetak energetske obnove vrtića.

IMG 8856

quote desni 3U Općini Drnje radi se više nego ikad, unatoč prirodnim nepogodama koje su nas bile zadesile. Pri samom kraju je i projekt kanalizacije, a zajedno sa Županijom pripremamo i projekt rekonstrukcije igrališta uz našu osnovnu školu i izgradnju novog parkinga za djelatnike škole“, dodao je načelnik Dombaj te spomenuo kako se priprema energetska obnova općinske zgrade i društvenog doma u Drnju te izgradnja sustava navodnjavanja na igralištu NK Tomislav.

Župan Koren mještanima je čestitao Dan Općine i blagdan Male Gospe, uz želje da se cijela Općina nastavi razvijati, a načelniku je posebno zahvalio na suradnji tijekom poplava koje su nedavno zadesile ovo područje.

IMG 8870

quote desni 3Pohvaljujem rad Općine i drago mi je vidjeti da sve više napreduje i ostvaruje brojne projekte na korist svojih mještana, što je i cilj ravnomjernog razvoja naše Županije. Svaka naša općina i grad iznimno su nam važni i uvijek ćemo vam biti na raspolaganju za svu potrebnu pomoć i podršku. Podržavamo vas u tome da napravite daljnje iskorake za bolji životni standard mještana i želimo vam mnogo uspjeha u radu“, istaknuo je župan.

U ime načelnika općina obratio se načelnik Gole Stipe Milinković, dok je čestitke uputio i saborski zastupnik i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Služba ureda župana

Pročitano 623 puta