08.09.2023.

Održan sastanak projektnog tima projekta „Zdravi, aktivni i online“

20230907 091459 


U prostorima Županijske uprave u četvrtak, 07. rujna održan je sastanak projektnog tima projekta „Zdravi, aktivni i online“ na kojem su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek te predstavnici Zavoda za javno zdravstvo koprivničko-križevačke županije i Razvojne agencije PORE KKŽ.

Na sastanku se razgovaralo o tekućim i nadolazećim aktivnostima u projektu, a predstavnici partnera prezentirali su detalje iz svog područja djelovanja. Dogovoreni su i detalji oko daljnjih aktivnosti promocije zdravih navika te su odabrani dječji radovi koji će biti uvršteni u slikovnicu koja će se izraditi u sklopu projekta. U svrhu izrade slikovnice učenici 3. razreda osnovnih škola s područja Koprivničko-križevačke županije u sklopu kreativnih radionica izradili su crteže i kratke priče na temu zdravlja i zdrave prehrane. Također, na održanom sastanku dogovoreni su i detalji oko organizacije edukativne tribine koja je planirana povodom Europskog tjedna mobilnosti koji se svake godine obilježava od 16. do 22. rujna.

20230907 100206

Projektom „Zdravi, aktivni i online“ sredstvima Europskog socijalnog fonda osigurano je 31.760,54 EUR, a projekt će projekt doprinijeti povećanju znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti na području Koprivničko-križevačke županije. Projekt je započeo 25. svibnja 2022. godine i trajat će do 25. studenog 2023. godine. U okviru provedbe projekta provode se aktivnosti promocije zdravih navika i zdravlja.

Razvojna agencija PORA KKŽ pruža stručnu pomoć u provedbi ovog projekta u okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“.

Logo

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka je isključiva odgovornost Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana

Pročitano 845 puta