14.06.2023.

U Obiteljskom centru u Koprivnici održane završne konferencije projekata iz domene pružanja socijalnih usluga

20230614 101052


U prostorima nove zgrade Obiteljskog centra - Područne službe Koprivničko-križevačke danas su održane završne konferencije projekata  „Obiteljski centar kao mjesto podrške“ i „Razvoj socijalnih usluga za snažniju obitelj i podršku mladima“.  Konferenciji su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Maja Blažek.

20230614 102722

 Uvodno se prisutnima obratila privremena ravnateljica Obiteljskog centra Ivana Šeše koja je zahvalila djelatnicima Hrvatskog zavoda za socijalni rad koji su započeli projekte te Županiji i gradovima Koprivnici i Đurđevcu na partnerstvu.  

Ispred PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije obratila se ravnateljica Melita Birčić koja je istaknula da projekti predstavljaju nadogradnju materijalne infrastrukture koja bez ljudi i edukacija ne može postojati.

Prigodnim riječima su se obratili i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te se pročelnica upravnog odjela za razvojne projekte Grada Đurđevca Silvija Lukačin koje su istaknule zadovoljstvo zbog uspjeha na području socijalne skrbi.

IMG 7828

Zamjenik župana Ratimir Ljubić je čestitao na završetku projekta te dodao da je obitelj temelj našeg društva te kako je uspostava ovakvih objekata nužna da bi se pružila savjetodavna, ali i preventivna pomoć svima koji su u potrebi. Održivost ovog projekta nije upitna, naglasio je Ljubić i poručio kako će se nastaviti s prijavom novih projekata na buduće natječaje.

20230614 101018

Nakon uvodnih riječi Silvija Čavić, v.d. voditeljica Područne službe Koprivničko-križevačke i Daniel Rupić, v.d. voditelj Područnog ureda Đurđevac su predstavili proveden aktivnosti na projektu.

Partneri u projektu „Obiteljski centar kao mjesto podrške“, Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Koprivnica i Koprivničko – križevačka županija, dok su partneri u projektu „Razvoj socijalnih usluga za snažniju obitelj i podršku mladima“ Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Đurđevac, Koprivničko – križevačka županija i Grad Đurđevac.

20230614 102117

Služba ureda župana

logo

„Projekte je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda“

„Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost Koprivničko-križevačke županije“

Pročitano 662 puta