26.05.2023.

Proslavljen Dan Osnovne škole Sveti Petar Orehovec

IMG 9792


Osnovna škola Sveti Petar Orehovec svečano je proslavila svoj Dan, a programu je uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje Ana Mušlek.

U sklopu svečanosti održana je predstava ”Svijet bajki”, a ravnatelj škole Stjepan Lučki najbolje učenice i učenike nagradio je prigodnim darovima. Čestitke su uputili i pročelnica Mušlek te načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak.

IMG 0089 2

Nagrađena je atletska skupina za 2. mjesto na Županijskom natjecanju u krosu, a učitelj Saša Šikić nagrađen je za uspješno pripremanje učenika za županijska sportska natjecanja.

Za plasman na Državno natjecanje iz engleskog jezika HIPPO 2023. nagrađeni su učenici Vanesa Fiket, Iva Trušček te Luka Hubina, a učiteljica Silvija Ognjan Podolski nagrađena je za uspješno pripremanje učenika.

Za snimanje filma ”Na gospodarstvu” i sudjelovanje na smotri Hrvatskog školskog filma nagrađeni su Ema Pacur, Mateo Franjčević, Lara Trušček i Valerija Puškar, a knjižničarki Stojanka Lesički pripala je nagrada za uspješno vođenje učenika.

Za 3. mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije nagrađen je učenik Antonio Fintić, a učiteljica Tanja Maltar Okun nagrađena je za uspješno pripremanje učenika.

Učenica Ema Blagaj nagrađena je za 1. mjesto na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika, a učenik Alen Đurenec za 3. mjesto. Njihova učiteljica Sofija Vukalović nagrađena je za uspješno pripremanje učenika.

Za izradu radijske emisije ”Ne budite lijeni” i sudjelovanju na državnoj smotri Lidrano nagrađeni su Ema Pacur, Lucija Peklić, Josip Miklečić i Matej Šantić, a knjižničarka Stojanka Lesički je dobila nagradu za uspješno vođenje medijske skupine.

Služba ureda župana

Izvor: Križevci.tv


Pročitano 829 puta