17.04.2023.

Posjet zdravstvenoj ambulanti u Gornjoj Rijeci

IMG 56f698f84ec2f56bcd8de12fcaf80263 V


Jednaka dostupnost i kvaliteta zdravstvenih usluga u svim područjima Koprivničko-križevačke županije jedan je od temeljnih prioriteta Županijske uprave koja putem svojih ustanova, programa i mjera koje provodi, nastoji zdravstveni sustav još više unaprijediti kako bi stanovnici imali najbolju medicinsku skrb. Posebno je to vidljivo u ruralnim područjima, a jedno od njih je i područje općine Gornje Rijeke u kojoj, u sklopu novoizgrađene zgrade ambulante, uslugu pružaju ordinacije opće i dentalne medicine.

Liječnika obiteljske medicine Veljka Ivanušića i stomatologinju Suzanu Teklić, u petak su u prisustvu općinskog načelnika Darka Fištrovića posjetili  ravnateljica Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije Mirjana Hanžeković i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek.     

IMG c36ddd68e601211d18aa1b5bf2a0d5ea V

Zdravstvena ambulanta projekt je vrijedan 480.000 eura koji je zajednički financiran sredstvima Općine, Županije, Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te je jedini takav novoizgrađeni objekt na tom području čime je uvelike poboljšan zdravstveni standard i osigurana veća dostupnost medicinskih usluga za stanovnike Gornje Rijeke i okolnih područja.

Dodajmo na kraju kako stomatološka ordinacija i dalje upisuje pacijente, a sve se informacije mogu dobiti na telefonski broj: 048/855 005.

Služba ureda župana    

Pročitano 833 puta