23.12.2022.

Na sjednici Skupštine županijske Zajednice sportova usvojeni Financijski plan i Program rada za sljedeću godinu

20221223 120536


Skupština Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije danas je u prostorima Županijske uprave održala svoju redovnu sjednicu Skupštine, kojoj su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, ujedno i predsjednik Nadzornog odbora Zajednice, te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek.

Sjednicu je otvorio predsjednik Zajednice sportova Stanislav Lovković, a između ostalog, članovi su usvojili Financijski plan i Program rada za 2023. godinu te su izabrani novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora.

20221223 120522

Što se planova za narednu godinu tiče, predsjednik Lovković je naglasio kako će se i nadalje poticati sportske aktivnosti na području županije sufinanciranjem sportskih manifestacija i događanja, s posebnim naglaskom na promicanje sporta kod djece i mladih. Ujedno je zahvalio Županiji na dugogodišnjoj podršci, razumijevanju i stručnoj pomoći u radu Zajednice.

20221223 120501

Zamjenik Ljubić također je naglasio odličnu suradnju Županije i Zajednice sportova, pri čemu je posebno zahvalio na partnerskom odnosu u organizaciji sportskih događanja, dodavši kako je sljedeće godine u planu povećanje izdvajanja proračunskih sredstava za sektor sporta. Također je pohvalio članove Zajednice na sportskim uspjesima koje postižu diljem Hrvatske i inozemstva te tako na najljepši način promoviraju Koprivničko-križevačku županiju.

Služba ureda župana

Pročitano 702 puta