30.11.2022.

Osnovna škola Andrije Palmovića Rasinja proslavila svoj Dan

Objavljeno u kategorijama: Novosti

1669792078305


Osnovna škola Andrije Palmovića u Rasinji proslavila je svoj Dan škole, a svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje Ana Mušlek, načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman, predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnica Ivan Pal, ravnatelj škole  Krunoslav Belaj, predsjednik Općinskog vijeća Zvonimir Fajfarić i ostali uzvanici.

1669792078288

Obilježavanja Dana škole tradicionalno je započelo svetom misom, a zatim je održan prigodni kulturno-umjetnički program u sklopu kojeg su učenici pokazali svoja plesna, glumačka i recitatorska umijeća.

Okupljenima se obratio ravnatelj škole  Krunoslav Belaj koji je pohvalio učenike i djelatnike na postignutim rezultatima te pohvalio odličnu suradnju s Koprivničko-križevačkom županijom i Općinom Rasinja.

1669792078297

Zamjenik Ljubić čestitao je školi na svim uspjesima te naglasio predanost Županije ulaganju u sektor obrazovanja, spomenuvši brojne investicije koje su realizirane u posljednje dvije godine s ciljem unaprjeđenja materijalnih i kadrovskih uvjeta u školama. Posebno se osvrnuo na izgradnju nove školske sportske dvorane u Općini, jedne od pet takvih na području županije, poželjevši učenicima i djelatnicima škole školsku godinu punu zdravlja, kreativnosti i marljivosti.

Služba ureda župana

Fotografije: OŠ Rasinja


Pročitano 972 puta