14.10.2022.

Održana sjednica Organizacijskog odbora 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma KKŽ

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

ogs1


U Maloj gradskoj vijećnici u Križevci danas je održana druga sjednica Organizacijskog odbora 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Sjednicom je predsjedavao župan Darko Koren, a prisutni su raspravljali o dosadašnjim provedenim aktivnostima uz ovogodišnju najveću županijsku gospodarsku manifestaciju.

Na sjednici je potvrđeno da će se sajam održati u terminu od 11. do 13. studenoga, a isti dan u večernjim satima održat će se i tradicionalno Martinje. Tema ovogodišnjeg sajma je Energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije. Kao okosnica sajmenih događanja, uz one najvažnije - izlagače, najavljene su promocije strukovnog obrazovanja i obrtničkih zanimanja, okrugli stolovi s aktualnim temama u poljoprivredi, izložba malih životinja, Martinje po Križevačkim štatutima te modna revija i revija frizura.
Glavni partner sajma je Varaždinska županija, a glavni pokrovitelj PRIMA iz Bjelovara, koja osigurava glavne nagrade, s time da su uključeni i ostali sponzori.

ogs

Na sjednici je istaknuto i kako se pozivaju svi obrtnici i poduzetnici zainteresirani za izlaganje da se prijave, a informacije su dostupne na: https://www.kckzz.hr/hr/javni-pozivi-u-gospodarstvu/item/2480-poziv-izlagacima-za-24-obrtnicki-i-gospodarski-sajam-koprivnicko-krizevacke-zupanije

Sjednici su, uz župana, prisustvovali i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, direktor HGK Županijske komore Koprivnica Krunoslav Vitelj, pročelnici županijskih upravnih tijela, tajnik Obrtničke komore KKŽ Božo Barać, ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ Melita Birčić i direktorica Turističke zajednice Grada Križevaca Olinka Gjigaš.

Služba ureda župana

Izvor: Grad Križevci

Pročitano 1117 puta