25.03.2022.

Na sjednici Skupštine Piškornice donesena odluka o ponovnom pokretanju postupka javne nabave za projektiranje i izvođenje radova

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

Sjednica RCGO PIŠKORNICA 24.3 2


U prostorijama Županijske uprave u četvrtak, 24.ožujka je održana 47. sjednica Skupštine društva Piškornica d.o.o. kojoj su prisustvovali župan Darko Koren, ujedno i predsjednik Skupštine društva te predstavnici osnivača društva Piškornica i Uprava društva sa suradnicima.

Prema dnevnom redu Skupštine društva Piškornica, izvješće Uprave o radu Piškornice za 2021. godinu prezentirao je direktor Mladen Ružman, izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja društva u 2021. godini predstavio je predsjednik Nadzornog odbora Marijan Štimac, a ujedno je predstavljeno i izvješće neovisnog revizora društva o provedenoj reviziji financijskih izvješća te konsolidirano izvješće za prošlu godinu. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od članova Skupštine.

Sjednica RCGO PIŠKORNICA 24.3 1Članovi su jednoglasno donijeli odluke o utvrđivanju godišnjeg financijskog izvješća za 2021. godinu te raspodjeli dobiti za isti vremenski period., kao i odluke o davanju razrješnice Upravi društva i Nadzornom odboru za 2021. godinu.

Članovi su primili na znanje i informaciju o provedbi terminskog plana Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Piškornica, koju je predstavio direktor Ružman. Donesena je odluka o ponovnom pokretanju postupka javne nabave  za projektiranje i izvođenje radova na izgradnji RCGO Piškornica, sa izmijenjenom dokumentacijom o nabavi koja omogućava sudjelovanje većeg broja zainteresiranih gospodarskih subjekata, a sve kako bi se ponude približile procijenjenoj vrijednosti nabave.

Izvor: Piškornica

Služba ureda župana

Pročitano 1080 puta