15.04.2024.

Županijska Turistička zajednica objavila javne pozive za dodjelu potpora za unapređenje smještajnih kapaciteta i subvencioniranje organiziranih dolazaka izletnika

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije objavila je javne pozive za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta te za subvencioniranje organiziranih dolazaka izletnika i turista na području županije.  

Svrha Javnog poziva za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije u 2024. godini je poticanje na bavljenje turističkom djelatnošću u cilju povećanja broja smještajnih kapaciteta, povećanje kategorije/kvalitete smještajne ponude i povećanje turističkog prometa radi stvaranja preduvjeta za kontinuirani razvoj turizma na području Koprivničko-križevačke županije. Financijska sredstva za realizaciju ovog Javnog poziva u iznosu od 30.000,00 eura osigurana su u Proračunu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za 2024. godinu.

U cilju daljnjeg razvoja turizma i poticanja organiziranog dolaska izletnika na područje Koprivničko – križevačke županije iz ostalih hrvatskih županija i inozemstva, raspisan je Javni poziv za subvencioniranje organiziranih dolazaka izletnika i turista, na koji se mogu javiti turističke i putničke agencije koje imaju sjedište na području Republike Hrvatske. Subvenciju mogu ostvariti turističke i putničke agencije, koje će kreirati i tržištu ponuditi turističke paket aranžmane na području Koprivničko-križevačke županije koji su prihvatljivi za subvencioniranje.

Više detalja možete pronaći OVDJE.

Služba ureda župana

Pročitano 190 puta