16.03.2024.

DVD Podravka održalo redovnu godišnju skupštinu

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Zaštita i spašavanje

dvd podravka godišnja skupština 15


Dobrovoljno vatrogasno društvo u industriji Podravka održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Predsjednik društva Dalibor Kezele okupljenima je podnio izvještaj o radu za 2023. godinu, a zapovjednik  Mario Jadan se osvrnuo na Plan rada za 2024. godinu. Vatrogasce iDVD-a Podravka i ostale okupljene pozdravio je zamjenik župana Ljubić koji je zahvalio svima na sudjelovanju na brojnim intervencijama koje su u posljednjih nekoliko godina zahtijevale angažman većeg broja vatrogasaca, a posebno lani kod poplava uz rijeku Dravu.

dvd podravka godišnja skupština 19

U ime VZG-a Koprivnica obratio se zapovjednik Željko Cvrtila te pohvalio rad iDVD-a Podravka koji je vrlo aktivan član gradske zajednice te ih potaknuo da s istom voljom rade i dalje. Najavio je i skorašnja događanja – proslavu 150 godina DVD-a Koprivnica i veliku županijsku vježbu Podravina 2024. koja će se 19. lipnja održat na nekoliko lokacija u Koprivnici.

Županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan također se pridružio čestitkama na dobrom radu te je u ime VZŽ koprivničko-križevačke uručio zahvalnice članovima koji su sudjelovali u obrani od poplave, i to Lauri Špernjak, Matiji Saboliću, Božidaru Baliji, Mario Vasiljeviću i Nikoli Gojkoviću.

Izvor: VZG Koprivnica

Služba ureda župana  

Pročitano 215 puta