04.03.2024.

Old timer kluba Biciklin Koprivnica izabrao novo vodstvo

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IMG 1657


Old timer kluba Biciklin Koprivnica u subotu, 2. ožujka 2024. godine, održao je redovnu godišnju i izbornu sjednicu Skupštine.

Na sjednici Skupštine su sudjelovali i gosti iz Slovenije iz društva Dimek Beltinci te se prisutnima obratio predsjednik društva Slavko Horvat. Članovima skupštine obratili su se i zamjenik župana Ratimir Ljubić te zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž kji su čestitali na svim aktivnostima i promociji Grada i Županije.   

IMG 1655

Na izbornoj sjednici Skupštine donesene su odluke o izboru svih tijela kluba kojima prestaje mandat te je u novom mandatu za predsjednika kluba izabran Željko Šestak.

Dosadašnja predsjednica Maja Ištvan Krapinec zahvalila je na suradnji svim članovima kluba na podršci u dva mandata, podsjetila da je klub osnovan 2004. godine, da je u dvadeset godina djelovanja kluba bilo mnogo aktivnosti koje su provodili, kroz klub je prošlo više od 280 članova, a registrirano više od 300 starih bicikala i najponosniji su na postavu Spomenika biciklu kojim se doprinijelo u promociji biciklizma, zdravog i aktivnog života i Koprivnice kao najbiciklističkijeg grada.

IMG 1635

Novi predsjednik kluba Željko Šestak obratio se prisutnima, zahvalio na povjerenju i naglasio kako će se i dalje nastaviti aktivnosti koje klub provodi, a vezane su uz biciklističku rekreaciju, nastavit će se i dalje suradnja i razmjena programa sa rekreativnim oldtimer klubovima, a cilj je privlačenje novih članova u Old timer klub Biciklin.

IMG 1633

Na kraju je zaključeno da će se prigodno bilježiti dvadeset godina kluba sa izložbom bicikala na Zrinskom trgu i pozivom građanima da se učlane.

 

Izvor: Grad KC

Služba ureda župana

Pročitano 211 puta