22.02.2024.

Održan radni sastanak užeg sastava Županijskog stožera CZ

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Zaštita i spašavanje

Sastanak Stožera


U prostorijama Županijske uprave jučer je održan radni sastanak užeg sastava Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije kojeg je vodio načelnik Ratimir Ljubić, a na kojem je raspravljano o predstojećim aktivnostima te planskim dokumentima koji su doneseni na sjednici Stožera CZ RH.  

Županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan predstavio je planove Vatrogasne zajednice KKŽ i obveze sukladno Programu aktivnosti te predstojeće aktivnosti koje će se održavati na području županije. Kako je istaknuo Habijan, na redovne dislokacije prema Programu aktivnosti za 2024. godinu će s područja RH biti upućeno oko 600 vatrogasaca, a s našeg područja tijekom ove godine na redovne dislokacije na područje Tučepa će biti upućeni vatrogasci JVP Križevci dok će u Nacionalni park Brijuni biti upućeni vatrogasci VZG Koprivnice i Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica.

Sastanku su prisustvovali i pročelnica Melita Ivančić, voditelj Službe CZ KC Miroslav Blažotić te referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc.

Služba ureda župana

Pročitano 252 puta