03.02.2024.

Županijski izlagači predstavljaju svoje proizvode na sajmu u Gudovcu

viber slika 2024 02 03 12 50 35 697


Koprivničko-križevačka županija i ove je godine organizirala te financijski pomogla sudjelovanje izlagača sa svog područja na 19. međunarodnom pčelarskom sajmu i 10. izložbi vina i vinogradarske opreme koji se održava 3. i 4. veljače 2024. godine  na sajamskom prostoru Gudovac. Sajam je svečano otvoren danas, a izlagače su ispred Koprivničko-križevačke županije obišli pročelnik za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac i Denis Maksić viši savjetnik - specijalist za poljoprivredu, ruralni razvoj i turizam.

Ove godine na 19. međunarodnom pčelarskom sajmu sudjeluje šest izlagača, a to su OPG Marijan Hrženjak, OPG Ježić, OPG Danijel Ostojić, obrt Posarić, OPG Davor Jakopović i Koprivita d.o.o..

Pčelari

Na 10. Izložbi vina i vinogradarske opreme sudjeluju:

OPG Denis Bužić, OPG Cik Petar, OPG Ivan Topolovčan, OPG Alen Ban, OPG Platužić, OPG Dadić&Mirjana Mazuh, OPG Kišiček, OBRT Flying angel i Vino, povrće i povrće j.d.o.o.

Vinari

U sklopu 10. Izložbe vina i vinogradarske opreme održat će se ocjenjivanje vina naših vinara, a uzorke su poslali na ocjenjivanje:

OPG Ivan Topolovčan, Mario Harča, OPG Alen Ban, Aleksandar Momčilović , OPG Patačko Branko, Miroslav Rumenjak, OPG Cvekan Ivan, Ivica Švagelj, Vinarija Ređep, Franjo Posarić, Darko Momčilović, OPG Božo Divjačko i Đuro Vilar.

U Paviljonu 1 se održava izložba meda i mednih proizvoda, a u Paviljonu 2 ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, izložba OPG-ova i ostalih proizvoda. U Aukcijskoj dvorani (Paviljon 4) održavaju se stručna predavanja, u Paviljonu 8 izložba meda i opreme za pčelarstvo, dok su u Paviljonu 9 izložena vina i vinogradarska oprema.

Sajam je otvoren u subotu od 9 do 17 sati, a u nedjelju 9 do 15 sati. Cijena ulaznica je 3 eura za grupe, djecu (7-15 godina), umirovljenike i osobe s invaliditetom. Pojedinačna dnevna ulaznica je 4 eura, a dvodnevna 6 eura.

 

Služba ureda župana

Pročitano 588 puta