20.11.2023.

Održana humanitarna utrka "Kolona sjećanja"

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IMG 6418


Povodom "Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Šakbrnje" trkači iz "Vujec Running Teama" svake godine organiziraju humanitarnu utrku "Kolona sjećanja" od šume Crna Gora u Koprivnici do Planinarskog doma na Kalniku.

Utrka je to gdje se prihod od startnina i donacija uplaćuje udruzi "Vukovarski Leptirići" koja brine za djecu sa posebnim potrebama. Sama ruta je dužine oko 38km, a vodi kroz planinarske staze i šumske puteve sve do planinarskog doma na Kalniku. Utrka nema natjecateljski karakter, pa je ujedno prilika i izazov za sve koji se prije nisu usudili na ovakav pothvat, jer je tempo prilagođen svakom trkaču. Ovo je već četvrta godina kako se organizira ovaj događaj, a posebno veseli što se svake godine prijavljuje sve više trkača rekreativaca. Važnost ove humanitarne utrke prepoznala je i Županija te osigurala autobus za prijevoz, dok je podršku trkačima pružio i restoran "Kalnička Kljet".

Ovim putem zahvaljujemo sudionicima, donatorima i svima koji su nesebično pomogli da se utrka održava i svake godine poraste.

Vujec Running Team


 

Pročitano 474 puta