21.10.2023.

Županija podržala humanitarnu akciju Rotary Cluba Koprivnica

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IBA Rotary 20102023 07


U organizaciji Rotary Cluba Koprivnica u hotelu Podravina u Koprivnici održan je tradicionalni 19. Rotary bal i dobrotvorna aukcija slika. Događanju je uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Marijan Štimac, a Županija je i financijski podržala akciju kupnjom slike.

Ove godine prikupljeno je 30 akademskih i amaterskih slikovnih i kiparskih djela na Likovnoj koloniji koja je održana u Legradu, a to je ujedno i najveći broj sakupljenih radova dosad.

IBA Rotary 20102023 18

Cilj akcije je dobrotvornom aukcijom slika pomoći prikupljanju sredstava za stipendiranje talentiranih učenika slabijeg imovinskog stanja iz Gimnazije Fran Galović u Koprivnici i Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva iz Đurđevca.

Rotary Club međunarodno je udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života posvećenih humanitarnim ciljevima, a koprivnički je ogranak dio samostalnog Hrvatskog distrikta te je već dugi niz godina posvećen ovakvim akcijama. Predsjednik Rotary Cluba Koprivnica je dr.sc. Siniša Jelovčan.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: ePodravina


Pročitano 897 puta