05.10.2023.

Čestitka povodom Svjetskog dana učitelja

Objavljeno u kategorijama: Novosti

teacher 4784916 1280


U povodu Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada, čestitamo svim učiteljima, nastavnicima, profesorima, odgajateljima i stručnim suradnicima na svemu što rade kako bi novim generacijama prenijeli vrijedna znanja i tako stvorili društvo koje počiva na temeljima kvalitetnog obrazovnog sustava.

Hvala Vam što ste svakodnevno uz našu djecu, uz mnogo strpljenja, razumijevanja i dobre volje, te svojim postignućima na najljepši način predstavljate našu Županiju i cijelu Hrvatsku.

Želimo Vam mnogo sreće i uspjeha u radnim izazovima koji su pred vama, a školska godina neka Vam bude puna veselja, kreativnosti i marljivosti.

Cilj Svjetskog dana učitelja je mobilizirati podršku za nastavnike i dati im društvenu važnost koju zaslužuju, a prilika je to za isticanje važnosti rada svih učitelja i njihovog utjecaja na razvoj društva. Ovaj se dan obilježava u više od 100 zemalja svijeta, a proglasio ga je UNESCO godine 1994. u spomen na isti datum 1966. godine kada je potpisana Preporuka o statusu učitelja.

Župan Darko Koren,
zamjenik župana Ratimir Ljubić
i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak

Foto: ilustracija

Pročitano 1665 puta