02.10.2023.

Edukacijsko-rekreacijski susret na Đurđevačkim peskima

Objavljeno u kategorijama: Novosti

WhatsApp Slika 2023 10 02 u 11.13.26 6ef4fd29


Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije povodom Međunarodnog dana starijih osoba organizirao je edukacijsko-rehabilitacijski susret na Đurđevačkim peskima.  Susret je okupio umirovljenike iz svih krajeva županije, a zlatna je generacija uz stručno vodstvo prošetala Đurđevačkim peskima i šumom Borik te se upoznala sa brojnim zanimljivostima, biološkom raznolikošću đurđevačke Podravine te prirodnim, povijesni i kulturnim znamenitostima Đurđevca.

20231002 124857

Podršku današnjem susretu pružili su i župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo KKŽ Draženka Vadla, ravnateljica Doma za starije osobe Koprivnica Željka Koluder Vlahinja, predsjednica županijskog Crvenog Križa Đurđica Trbus, predsjednica đurđevačkog Crvenog križa Dubravka Jaković te ravnateljica Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, članovi Županijskog Savjeta za umirovljenike, predstavnici i članovi udruga i matica umirovljenika s područja naše županije.

20231002 131527

Okupljene su pozdravili predsjednik Savjeta Željko Pintar i župan Koren koji su u prigodnim obraćanjima istaknuli važnost mobilnosti i kretanja te potrebu da se starijoj populaciji omoguće što bolji uvjeti. Županija je po pitanju socijalne politike iznimno osjetljiva i progresivna, kazali su govornici, te će se s takvom praksom nastaviti i ubuduće. Susret je uz zajednički ručak i druženje završio u Hostelu Borik.    

Služba ureda župana

Pročitano 780 puta