09.09.2023.

Župan Koren posjetio županijske izlagače na 30. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

WhatsApp Slika 2023 09 09 u 15.12.43


Na sajamskom prostoru u Gudovcu kraj Bjelovara održava se 30. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, a  danas su županijske izlagače – poduzetnike i obrtnike koji se predstavljaju na Sajmu posjetili župan Darko Koren i dekanica Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima Marcela Andreata – Koren kako  bi im zahvalili na sudjelovanju u programu sajma te im pružili podršku.

Župan je izlagačima poželio uspješnu promociju svojih poduzetničkih inicijativa te poželio da kroz sajam uz prodaju proizvoda uspostave i nove poslovne kontakte na domaćem i inozemnom tržištu.

Dodajmo kako Županija niz godina organizira predstavljanje izlagača na zajedničkom izlagačkom prostoru, u suradnji sa županijskom Obrtničkom komorom.

Ove se godine predstavlja ukupno 12 izlagača i to: OPG Gorički, OPG Kranjec, OPG Mazuh, OPG Kranjčević, OPG Denis Bužić, Obrt za proizvodnju i usluge Šipek, Proizvođački, trgovački, istraživački i uslužni obrt „Pampa tea“, Obrt za proizvodnju, preradu, trgovinu i usluge „Jara“, Obrt za nutricionizam i usluge Nutrea, Proizvodnja, popravak i trgovina obuće i kožne galanterije Moby Dick, proizvodnja putnih i ručnih torbi Francool j.d.o.o. te Domaća radinost proizvodnja kapa i šešira.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 30. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i podrže naše izlagače, a program pogledajte OVDJE.

Služba ureda župana

Pročitano 611 puta