28.08.2023.

Održana sjednica Organizacijskog odbora 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

img 7602

U Gradskoj upravi Grada Križevaca danas je održana sjednica Organizacijskog odbora 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Sjednicu je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren zahvalivši svima na dolasku i na doprinosu organizaciji sajma.

Tema ovogodišnjeg sajma je „Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji“ s obzirom na brojne projekte koji se provode u županiji u području razvoja turizma i turističke infrastrukture. Kao i svake godine, sajam tradicionalno ima partnera, a ove je godine ta čast pripala Virovitičko-podravskoj županiji.

img 7608

U tijeku su i prijave za izlagače pa je direktor sajma Božo Barać pozvao sve zainteresirane za sudjelovanje da se za više informacija obrate u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije putem telefona 048 623 408 ili e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Na sjednici se razgovaralo o programu sajma, a pored onih tradicionalnih programa, kao što su proslava Martinja po Križevačkim štatutima, modna revija i revija frizura te izložba malih životinja, u pripremi su i ostali programi koji će se povezati s temom sajma. Uime suorganizatora, Grada Križevaca, okupljene članove Organizacijskog odbora pozdravio je gradonačelnik Mario Rajn.

img 7610

Sajam će se održati od 10. do 12. studenog u organizaciji Koprivničko-križevačke županije te suorganizaciji Grada Križevaca, Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Udruženja obrtnika Križevci, PORA Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice Grada Križevaca.

Služba ureda župana

Izvor: Grad Križevci

Pročitano 868 puta