28.06.2023.

Otvorena vrata EU projekata u KKŽ povodom obilježavanja 10 godina članstva Hrvatske u EU

Objavljeno u kategorijama: Novosti

DOV EU projekata 726x1024


Koprivničko-križevačka županija, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije i Europe Direct Koprivničko-križevačke županije u petak 30. lipnja, od 9 do 13 sati, u prostoru PORA-e organiziraju događanje „Otvorena vrata EU projekata u Koprivničko-križevačkoj županiji povodom obilježavanja 10 godina članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji“.

U dvorani PORA-e tom će se prilikom prezentirati 35 najznačajnijih projekata sufinanciranih EU sredstvima, a koji se provode i provedeni su tijekom proteklih 10 godina na području Koprivničko-križevačke županije. Ti projekti predstavljaju najznačajnije EU projekte koje je provela i provodi Koprivničko-križevačka županija i županijske ustanove te one u kojima je stručnu pomoć u pripremi i provedbi pružala Razvojna agencija PORA KKŽ.

Prezentacija će se održati na izložbeni način predstavljanjem promo materijala o svakom projektu, dok će se tijekom cijelog perioda obilježavanja moći pratiti i digitalna prezentacija o EU projektima. Izložba i prezentacija bit će dostupni svim zainteresiranim dionicima s područja županije.

Popis projekata:

xlsxNajznačajniji_EU_projekti_u_KKŽ.xlsx

Spomenimo i kako se na Facebook stranici Razvojne agencije PORE KKŽ i Europe Directa Koprivničko-križevačke županije od 26. do 30. lipnja održava promocija projekata, kao i nagradna igra u organizaciji Europe Direct-a.  Nagradna igra uključuje pitanje vezano uz tematiku Europske unije, a nasumično izvlačenje tri dobitnika bit će održano u subotu, 1. srpnja. Nagrada će biti prigodni promo materijali vezani uz prezentirane EU projekte.

Pozivamo Vas da posjetite Razvojnu agenciju PORU KKŽ, informirate se o projektima te da zajedno obilježimo 10 godina članstva Hrvatske u Europskoj uniji!

Služba ureda župana

Pročitano 611 puta