09.06.2023.

Osnovna škola Podolice proslavila prvi rođendan

Objavljeno u kategorijama: Novosti

20230609 0905530


Osnovna škola Podolice, danas je proslavila Dan škole i prvi rođendan. Najmlađa koprivnička gradska osnovna škola tim je povodom priredila svečanost kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, gradonačelnik Mišel Jakšić sa zamjenicom Ksenijom Ostriž i suradnicima te ravnatelji osnovnih škola, učenici, nastavnici te prijatelji i partneri škole.

Uvodno se obratila ravnateljica Helena Knežević koja je kazala kako je godina dana protekla vrlo brzo te da su uistinu živjeli prema sloganu „škola koja me vodi ostvarenju snova“. Škola je ta koja se mijenja i prati trendove kroz koje se učenici oblikuju u odrasle i zrele ljude pred kojima je svijetla budućnost, napomenula je Knežević te zahvalila svima koji su pomogli da se škola izgradi i zaživi.

20230609 091700

Čestitku je uime Koprivničko-križevačke županije uputio zamjenik Ljubić koji je kazao kako je Županija ponosna na sve škole koje su na županijskom području te kako koprivničke osnovne škole imaju veliku i dugu tradiciju izvrsnosti u čemu će se pronaći i Osnova škola Podolice. Gradonačelnik Jakšić je uz čestitku dodao da je ostvaren san svih onih koji su priželjkivali školu i razvoj grada na ovom mjestu pri čemu školska infrastruktura je samo dio priče koji ne može živjeti bez vrijednih ljudi, roditelja , učenika, nastavnika i cijelog kolektiva.

Nakon prigodnih govora, upriličen je i glazbeno-scenski program koji su izveli učenici škole te dodijeljena priznanja učenicima.

Služba ureda župana      

Pročitano 1049 puta