07.06.2023.

Župan prisustvovao svečanom obilježavanju 30. obljetnice Bjelovarsko-bilogorske županije

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Snimka zaslona 279


U dvorani doma kulture u Bjelovaru, danas je svečanom sjednicom Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije obilježena 30. obljetnica osnutka, a svečanosti je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao župan Darko Koren.

WhatsApp Slika 2023 06 07 u 15.13.48

Među brojnim uzvanicima, svečanosti su prisustvovali i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora gradonačelnik Grubišnog Polja Zlatko Mađeruh, ministrica  turizma i sporta Nikolina Brnjac, župani, gradonačelnici, načelnici, predstavnici ministarstava, vijećnici te predstavnici gospodarskog, političkog, kulturnog i vjerskog života.

Snimka zaslona 285

Uzvanicima se uvodno obratio predsjednik Županijske skupštine Slavko Došen, a o postignutom i budućim planovima govorio je župan Marko Marušić. Čestitku je uime župana uputio i Danijel Marušić, brodsko-posavski župan i predsjednik Hrvatske zajednice županija. Prisutnim se obratio i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković koji je posebno istaknuo dobru suradnju Županije i Vlade.  

Snimka zaslona 288

U sklopu svečane sjednice dodijeljena su i javna priznanja zaslužnima, a sjednica je obogaćena i prigodnim kulturnim programom.

Izvor fotografija: BBŽ /YT

Služba ureda župana

Pročitano 549 puta