27.05.2023.

Na jezeru Šoderica u tijeku „5.festival sportske rekreacije Šoderica 2023.“

 IMG 6697


U organizaciji Županijskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ i gradske udruge sportske rekreacije danas se na jezeru Šoderica održava „5.festival sportske rekreacije Šoderica 2023.“ Pokrovitelji manifestacije su Koprivničko-križevačka županija, TZ Koprivničko-križevačke županije i Općina Legrad čiji su predstavnici prisustvom svečanosti otvorenja podržali susret umirovljenik.

Prisutnima se uvodno obratio predsjednik Zajednice Slavko Dedi koji je zahvalio na podršci, a prigodne riječi su uputili ispred Općinskog vijeća Općine Legrad Alen Dedi te uime Koprivničko-križevačke županije zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je i otvorio sportsku manifestaciju.  

IMG 6709

Festivalu su prisustvovali i pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev i predsjednica Udruge Mariška Valentina Čadavec te drugi gosti. Sudionici sportske rekreacije će tijekom dana odmjeriti sportske snage i vještine u pikadu, visećoj kuglani i kartaškoj igri bele, a oni s malo više kondicije i elana će propješačiti rekreativnu rutu u disciplini nordijskog hodanja.

Služba ureda župana

Pročitano 947 puta