12.05.2023.

Srednja škola “Ivan Seljanec” Križevci održala Dan otvorenih vrata

DSC 9312


Povodom obilježavanja Dana škole, Srednja škola "Ivan Seljanec" Križevci danas je održala Dan otvorenih vrata gdje su učenici i nastavnici sve zainteresirane upoznali sa zanimanjima i aktivnostima koje se provode u školi.

DSC 9327

Dan otvorenih vrata podržali su i župan Darko Koren te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje Ana Mušlek, koje je ravnateljica Gordana Juran-Ratković provela kroz prostor škole i govorila im o mogućnostima koje nude, ali i izazovima s kojima se suočavaju. Kao što je naglasila ravnateljica, primijetili su da djeca u osnovnim školama ne znaju puno o zanimanjima te su im odlučili pokazati kakve su im opcije, kao i mogućnosti zapošljavanja i stipendiranja.

DSC 9440

Župan je pohvalio ravnateljicu i cijeli školski kolektiv na angažmanu i energiji koju unose u svoj posao, dodavši kako strukovna zanimanja imaju svoju budućnost na tržištu rada te kako je važno mlade pravovremeno i kvalitetno informirati. Posebno je pohvalio praktičnu nastavu i količinu opreme koja služi učenicima za savladavanje brojnih vještina, kao i koncept Dana otvorenih vrata kroz koji javnost može dobiti uvid u obrazovne procese u ovoj ustanovi.

Služba ureda župana

Izvor: Prigorski.hr


Pročitano 1076 puta