24.04.2023.

Izabrano novo vodstvo županijskog Rukometnog saveza

IMG 9886

U prostorima Županijske uprave održana je redovna i izborna skupština Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

IMG 9883

Okupljenima se uvodno obratio predsjednik Saveza Zlatko Blažeković, a nakon usvojenih izvješća, Plana i programa rada za 2023. godinu te Financijskog plana, izabrano je novo vodstvo te članovi Upravnog i Nadzornog odbora.

IMG 9909

Novom predsjednicom županijskog Rukometnog saveza na mandatno razdoblje od četiri godine imenovana je Nataša Tetec, za potpredsjednika je izabran Srećko Rešetar, a za tajnika Marko Sinković.

Izabran je i Upravni odboru Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije koji će uz predsjednicu predstavljati Zvonimir Cahunek (RK Koprivnica), Vlatka Mihoci (RK Podravka Vegeta), Krunoslav Pantelić (RK Đurđevac) i Srećko Rešetar (RK KTC-Križevci). Uz članove Upravnog odbora, izabrani su i članovi Nadzornog odbora - Anđelko Nervo (RK Radnik-Križevci), Antonio Pranjić (Udruga rukometnih trenera KKŽ) i Ivana Blažek (Udruga rukometnih sudaca KKŽ) koji će također dužnost obnašati u mandatu od četiri godine.

Zamjenik Ljubić zahvalio je dosadašnjem vodstvu te uputio čestitke novoj predsjednici i suradnicima, poželjevši im mnogo uspjeha u radu.

Služba ureda župana


Pročitano 1048 puta