12.04.2023.

Novi broj Županijskog lista

Objavljeno u kategorijama: Novosti

1


S velikim Vam zadovoljstvom Vam predstavljamo 18. izdanje Županijskog lista, glasnika Koprivničko – križevačke županije koji ove godine izlazi u slavljeničkoj prigodi uz veliku 30. obljetnicu Koprivničko – križevačke županije.

Publikacijom, koja će uz ovo digitalno, biti dostupna i u tiskanom izdanju, obuhvaćeno je vremensko razdoblje od posljednjeg rođendana Županije te su prigodnim tekstovima i fotografijama predstavljeni najznačajniji događaji i najvažniji projekti koji su ostvareni u područjima zdravstva, obrazovanja, prometne i komunalne infrastrukture, gospodarstva i turizma.

Županijski list je izvrstan podsjetnik kako se na području Koprivničko-križevačke županije kroz brojne projekte i kapitalne investicije kontinuirano stvaraju nove vrijednosti te ozbiljno radi na razvoju svih krajeva Podravine i Prigorja kako bi stanovnici imali kvalitetne uvjete za život. Iza nas su tri desetljeća marljivog rada u kojem je ostvaren najznačajniji gospodarski i društveni razvoj ovog prostora, a u tom optimističnom duhu gledamo prema boljoj budućnosti u kojoj ćemo, vjerujemo zajedničkim snagama, ostvariti sve planirano za dobrobit generacija koje dolaze.

Poveznica na 18. Županijski list:

https://kckzz.hr/index.php/hr/svi-dokumenti/zupanijski-list/2446-zupanijski-list-broj-18/file

Služba ureda župana

Pročitano 954 puta