10.03.2023.

U tijeku stručna edukacija i radionice za poljoprivredne proizvođače

IMG 2455


U prostorijama HGK – ŽK Koprivnica u tijeku je stručna edukacija za poljoprivredne proizvođače kojoj su podršku ispred Koprivničko-križevačke županije dali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnik Marijan Štimac. Skup je uvodno uime HGK ŽK Koprivnica pozdravila Renata Lohajner, a prigodnim riječima se obratio i zamjenik Ljubić koji je zahvalio predavačima te istaknuo važnost edukacija i stručnih radionica putem kojih i poljoprivrednici šire svoja znanja i unaprjeđuju poslovanje.

IMG 2449

Predstavnice Službe za proizvođačke organizacije i hortikulturu Ministarstva poljoprivrede Svjetlana Puh i Tanja Malogorski, održat će radionicu na temu proizvođačkih organizacija, nakon čega će Branimir Kampl iz tvrtke Kamp consulting održati predavanje o povećanju profitabilnosti farmi mliječnih krava i svinja s primjerima dobre prakse i prikazom programa unaprjeđenja efikasnosti proizvodnje.

IMG 2444

 Organizatori stručne edukacije su Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija.

Služba ureda župana

Pročitano 1257 puta