06.03.2023.

DVD Reka održala Izvještajnu skupštinu i odala počast Stjepanu Futaču

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Zaštita i spašavanje

DVD Reka 10 1


Dobrovoljno vatrogasno društvo Reka u subotu 4. ožujka, na svojoj 72. godišnjoj izvještajnoj skupštini predstavilo je rezultate ostvarene u protekloj godini te planove za tekuću 2023. godinu. Sjednicu je otvorila predsjednica Martina Lončarić koja je pozvala okupljene da minutom šutnje odaju počast nedavno preminulom Stjepanu Futaču, dugogodišnjem predsjedniku i zapovjedniku DVD-a te umirovljenom voditelju smjene u JVP-u Koprivnica.

Darko Lončarek, zapovjednik društva, predstavio je aktivnosti koje su se odvijale tijekom godine te plan za 2023. godinu u kojoj će se još više podići operativna spremnost društva.  

Darko Jurković, dopredsjednik VZG-a Koprivnica, istaknuo je kako će zajednica uvijek pomagati svim društvima, bilo financijski, bilo logistički te zahvalio na visokoj operativnoj spremnosti zbog koje se na DVD Reku uvijek može računati. Pohvalu je uputio i županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan te predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Reka Kristinka Mikulić.

Gradonačelnik Mišel Jakšić zahvalio je rečkim vatrogascima na sudjelovanju u svim aktivnostima, a posebno na intervencijama.

Na kraju skupštine priznanja za svoj rad primili su Zdravko Lončarek za 50 godina rada u DVD-u te Milan Manojlović i Martin Malogorski za 60 godina rada u DVD-u Reka. Saša Srbljan, Jurica Jagarinec i Dejan Šestak dobili su zahvalnicu JVP-a i VZG-a Petrinja za doprinos i pomoć u sanaciji posljedica od potresa.

Izvor: VZ Grada Koprivnice

Služba ureda župana

Pročitano 839 puta