21.02.2023.

Županija nastavlja sa sufinanciranjem programa i projekata udruga – raspisani natječaji vrijedni preko 114 tisuća eura

Koprivničko-križevačka županija raspisala je natječaje za 2023. godinu za sufinanciranje programa i projekata udruga koje su usmjerene na područja:

Sufinanciranjem aktivnosti udruga značajno će se doprinijeti njihovom radu, a Županija na ovaj način nastavlja s aktivnim provođenjem mjera socijalne politike i skrbi. Ukupna vrijednost četiri natječaja sufinanciranja programa i projekata udruga iznosi više od 114 tisuća eura.

Za udruge koje su programski i projektno usmjerene na rad u području zdravstva i brige o osobama s invaliditetom planirana vrijednost Natječaja iznosi 35 tisuća eura, pri čemu je najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu 2.650 eura.

Ukupna planirana vrijednost Natječaja za udruge s područja odgoja, obrazovanja i  ostalih aktivnosti je gotovo 16 tisuća eura. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu je 665 eura.

Natječaj je raspisan i za sufinanciranje programa i projekata udruga umirovljenika kojima se unaprjeđuje kvaliteta života umirovljenika i osoba treće životne dobi. Vrijednost Natječaja je gotovo 30 tisuća eura, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu je 6.600 eura.

Financijska podrška je osigurana i za programe i projekte udruga koje doprinose razvoju u području rada s hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Ukupna planirana vrijednost Natječaja je nešto više od 33 tisuće eura, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu je 11 tisuća eura.

Prijave na natječaje primaju se isključivo u elektronskom obliku, a svi detalji dostupni su na službenoj internetskoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

Prijave poslane poštom neće se uzimati u obzir!

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa za sva navedena područja je 17. ožujka 2023. godine, a dodatne informacije mogu se dobiti putem adrese e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tehnička podrška vezana uz e-prijave može se dobiti isključivo putem adrese e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba ureda župana

Pročitano 1444 puta