27.01.2023.

Župan održao tradicionalni prijem za pripadnike vjerskih zajednica

Objavljeno u kategorijama: Novosti

20230126 123833


Župan Darko Koren jučer je, uz zamjenika župana Ratimira Ljubića i pročelnike županijskih upravnih tijela, održao tradicionalni prijem za predstavnike vjerskih zajednica s područja županije.

Prijemu su prisustvovali biskup Varaždinske biskupije monsinjor Bože Radoš, biskup Križevačke eparhije monsinjor Milan Stipić, biskupu u miru monsinjor Josip Mrzljak, izaslanik biskupa Bjelovarsko-križevačke biskupije monsinjora Vjekoslava Huzjaka i dekan Križevačkog dekanata Stjepan Soviček, dekan Koprivničkog dekanata Dominik Vukalović, dekan Đurđevačkog dekanata Tomislav Leskovar te ostali predstavnici vjerskih zajednica s područja naše županije.

IMG 0241

Župan je predstavnicima vjerskih zajednica zahvalio na odličnoj suradnji te naglasio kako su zajedništvo i sloga te duhovna stabilnost u ovim složenim vremenima potrebniji nego ikad.

IMG 0232

quote desni 3Hvala vam na riječima podrške i nade te na duhovnom vodstvu koje ste iskazali u svojim zajednicama u ovim zahtjevnim vremenima. Svima nam je cilj doprinijeti boljitku društva te vam iskreno i od srca zahvaljujem na svemu što činite za nas. Vjerujem kako će naš prijateljski odnos i nadalje biti na visokoj razini te smo vam na raspolaganju za svu potrebnu pomoć“, istaknuo je župan.

IMG 0254

Okupljenima se su se obratili i varaždinski biskup Bože Radoš, biskup Križevačke eparhije Milan Stipić te izaslanik bjelovarsko-križevačkog biskupa i dekan Križevačkog dekanata Stjepan Soviček, koji su u prigodnim govorima naglasili važnost zajedništva te pozvali na širenje dobrote, vjere i ljubavi, uz očuvanje temeljnih ljudskih vrijednosti.

Služba ureda župana


Pročitano 745 puta