18.12.2022.

Obilježeno 30 godina uspješnog djelovanja križevačke poljoprivredne tvrtke

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

poljocentar 73


Tvrtka Poljocentar u Križevcima je obilježila 30 godina postojanja i uspješnog djelovanja, a svečanom programu prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Pozdrave okupljenima uputio je direktor Vladimir Maksić te zahvalio djelatnicima koji su svojim predanim radom i zalaganjem doprinijeli njihovom uspješnom djelovanju i prepoznatljivosti na tržištu.

poljocentar 60

Izvršna direktorica Marina Ivanović kazala je kako je prošle godine investirano u novi objekt koji će poslužiti kao logističko-distributivni centar, veličine kompleksa 40 000 m2. Dodala je kako je kapacitet spremanja oko 10 tisuća tona žitarica te oko pet tisuća tona u silosima, s planom proširenja, dok sušara ima kapacitet 600 tona na dan. Uređuju i novu upravnu zgradu te ulažu u male poljoljekarne u ruralnim dijelovima, kako bi njihovi proizvodi bili što dostupniji obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Zamjenik Ljubić uputio je čestitke predstavnicima tvrtke na ovoj važnoj obljetnici te dodao kako je poljoprivreda temelj gospodarstva naše županije, a ova tvrtka okuplja sve što je poljoprivrednicima potrebno na jednom mjesto. Ujedno im je zahvalio na doprinosu razvoju županijskog gospodarstva te poželio još mnogo uspjeha u radu.

poljocentar 66

Podršku su pružili i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, načelnik Općine Sveti Ivan Žabno Nenad Bošnjak, načelnika Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak te brojni poslovni partneri i drugi gosti.

Tvrtka Poljocentar osnovana je 1992. godine kao trgovačko društvo za trgovinu i usluge sa sjedištem u Križevcima. Osnovna djelatnost tvrtke je maloprodaja i veleprodaja kompletnog repromaterijala za poljoprivredu, prodaja građevinskog materijala i ostale robe široke potrošnje. Danas Poljocentar posluje u 24 maloprodajna centra u pet županija i zapošljava više od 100 djelatnika.

Služba ureda župana

Izvor: Prigorski.hr


Pročitano 1141 puta