15.12.2022.

Nova poduzetnička inicijativa u Đurđevcu

Objavljeno u kategorijama: Novosti

20 3


U Đurđevcu je danas otvoren novi trgovački centar tvrtke KTC d.d., a svečanom programu, uz brojne druge goste, prisustvovali su i župan Darko Koren, gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednica Uprave tvrtke KTC Daliborka Kranjčić te zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Siniša Katavić.

Župan je izrazio zadovoljstvo novom poduzetničkom inicijativom na đurđevačkom području koja će omogućiti i nova zaposlenja te je predstavnicima tvrtke KTC uputio čestitke na otvorenju trgovačkog centra. Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Janči.

Zamjenik predsjednika Nadzornog odbora tvrtke Siniša Katavić kazao je kako KTC u Đurđevcu posluje punih 13 godina, a s otvorenjem novog supermarketa kupci će dobiti i nove i kvalitetnije usluge. Dodao je kako je vrijednost ove investicije oko 4,5 milijuna eura te je zahvalio svima na doprinosu.

15 5

Predsjednica Uprave KTC-a Daliborka Kranjčić povodom otvorenja uručila je donaciju đurđevačkoj Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama i njihovim obiteljima „Mali princ“.

Dodajmo kako se u sastavu trgovačkog centra nalazi supermarket na 1200 četvornih metara, benzinska postaja i caffe bar, a zaposleno je 40-ak djelatnika, od čega je 15 novih radnih mjesta. KTC ove godine obilježava 30 godina poslovanja, trenutno zapošljava 1.500 radnika, a ukupni prihodi u prošloj godini iznosili su im 1,7 milijardi kuna.

Služba ureda župana

Izvor: Podravski list


Pročitano 835 puta