10.12.2022.

Skupština Udruge Županijskih uprava za ceste RH

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

img 1256


U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održana je 29. skupština Udruge Županijskih uprava za ceste Republike Hrvatske kojoj je domaćin bila Županijska uprava za ceste Križevci.

img 1249

Okupljene ravnatelje i djelatnike Županijskih uprava za ceste s prostora cijele Hrvatske uvodno je pozdravio gradonačelnik Mario Rajn te im poželio dobrodošlicu u Križevce, pohvalivši suradnju sa Županijskom upravom za ceste Križevci s kojom je do sada realizirano nekoliko uspješnih projekata modernizacija ceste:

quote desni 3Mi imamo iznimno dobru suradnju s našom Županijskom upravom za ceste i ravnateljem Dragutinom Guzalićem te mogu samo poželjeti da i vi imate jednako dobru suradnju sa svojim osnivačima i jedinicama lokalnih samouprava. Želim vam uspješan rad.

Pozdravima se priključio i župan Darko Koren istaknuvši:

quote desni 3Svi znamo za osnovni problem financiranja i neravnomjernog pristupa u financiranju tih naših županijskih uprava za ceste. Mi u našoj županiji imamo model zajedničkih investiranja u modernizaciju i podizanje standarda infrastrukture zajedno s jedinicama lokalnih samouprava. Grad Križevci je tu jedan ogledan primjer.

img 1240

Cilj ove Udruge je poticati Županijske uprave za ceste na unapređenje zajedničkih strukovnih interesa s naglaskom na povećanje standarda održavanja i zaštite, te poboljšanja kvalitete građenja i rekonstrukcije županijskih i lokalnih cesta.

Izvor: Grad Križevci

Služba ureda župana

Pročitano 1030 puta