03.10.2022.

Općina Gola dobila novu liječnicu obiteljske medicine

IMG 8785


Mlada liječnica Andrea Racetin nova je liječnica obiteljske medicine koja će biti na usluzi mještanima s područja općine Gola, a danas je i službeno održana svečana primopredaja ordinacije u prisustvu zamjenika župana Ratimira Ljubića, načelnika Općine Stjepana Milinkovića i ravnateljice Doma zdravlja KKŽ Mirjane Hanžeković.

Liječnica Racetin je zaposlena zahvaljujući naporima Županijskog Doma zdravlja, ali i dodatnoj financijskoj potpori općine Gola koja financira dolazak liječnika u financijskom iznosu od 72.000 kuna bruto godišnje kao i osiguravanju smještaja. Kako je istaknula Racetin, na dolazak se odlučila zbog želje za profesionalnim razvojem u manjoj sredini u kojoj će u potpunosti moći biti na usluzi mještanima, a posebno je zahvalila Domu zdravlja na ukazanoj prilici te Općini na dodatnim pogodnostima koje su osigurane.

Prigodnim riječima dobrodošlice obratili su se i načelnik Milinković, ravnateljica Hanžeković te zamjenik Ljubić koji su poželjeli uspješan rad napomenuvši kako je sinergija Županije, županijskih zdravstvenih ustanova i jedinica lokalne samouprave ključan za dodatni razvoj u kvaliteti zdravstvenog sustava koji je u našoj županiji na zavidnoj razini.

Današnjoj primopredaji ordinacije prisustvovala je i pročelnica za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek, suradnici ravnateljice Doma zdravlja te zaposlenici ordinacije i Općine.

Služba ureda župana


 

   

  

Pročitano 1862 puta