26.09.2022.

Svečano obilježena 31. godišnjica ustrojstva ratne postrojbe 61. lad PZO Koprivnica

Lad PZO 2022 04


U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Klub 61. lad Protuzračne obrane Koprivnica u subotu, 24. rujna u Koprivnici je svečano obilježena 31.obljetnica ustrojavanja ratne postrojbe 61.lad PZO Koprivnica.

Svečanost je započela kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u spomen na poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, nakon čega je u kapelici Sv. Florijana služena sveta misa, a završni dio svečanosti održan je u Domu Vinica na prigodnom druženju na kojem su se okupili ratni suborci, članovi Udruge Klub 61. Lad PZO Koprivnica, ratni zapovjednici s područja Koprivničko-križevačke županije, predstavnici braniteljskih udruga te članovi obitelji.

Ispred Koprivničko-križevačke županije svečanosti je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić, a ispred Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić. Nakon prigodnih govora uzvanika koji su podsjetili na povijest postrojbe i slavne trenutke iz Domovinskog rata otvorena je i izložba fotografija „Nekad i sada“.

Izvor fotografija: Grad Koprivnica

Služba ureda župana


Pročitano 980 puta