21.09.2022.

Održan sastanak na temu organizacije 24. Dana voća Koprivničko-križevačke županije

IMG 6155


U prostorijama Županijske uprave održana je sjednica Organizacijskog odbora 24. Dana voća Koprivničko-križevačke županije koji će se održati 8. listopada 2022. godine, na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu.

Sastanak je vodio predsjednik Organizacijskog odbora i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je naglasio kako je glavni cilj manifestacije promocija voćarstva kroz promotivno-izložbeni dio. I ove se godine očekuje sudjelovanje velikog broja OPG-ova i proizvođača koji su orijentirani prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji, a posjetitelji će moći uživati u velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti te tradicionalnoj promotivno-prodajnoj izložbi i ostalim programima.

Ovom se prilikom pozivaju svi proizvođači da se prijave za sudjelovanje putem prijavnice koja se nalazi na kraju teksta, a s ciljem poticanja razvoja domaće voćarske proizvodnje, Županija osigurava besplatan izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala.

Organizator manifestacije je Županija, a suorganizatori su Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, Poljoprivredna zadruga „Gruda“ za proizvodnju, skladištenje i distribuciju voća i povrća te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije.

Ispunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu,  Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica ili poslati na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 03. listopada 2022.

Sve informacije o manifestaciji mogu se dobiti na telefon: 048/ 658-135.

docPrijava_za_izlaganje_na_Danu_voća_2022.doc

 

Služba ureda župana

Pročitano 971 puta