16.07.2022.

Novigrad Podravski svečanom sjednicom proslavio svoj Dan

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IB SS Novigrad Podravski 15072022 18


Općina Novigrad Podravski jučer je svečanom sjednicom i bogatim programom proslavila svoj Dan. Svečanosti, koja je održana u dvorani u sklopu Vatrogasnog doma, uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao je predsjednik Županijske skupštine Damir Felak, uz brojne ravnatelje županijskih ustanova i druge uzvanike.

4Okupljenima se prvo obratio predsjednik Općinskog vijeća Zlatko Mlakar, a načelnik općine Zdravko Brljek osvrnuo se na ostvarene projekte te naglasio kako su kapitalne investicije bile asfaltiranje Miholjanskog puta, izgradnja pješačke staze u Koprivničkoj ulici te uređenje Gajeve ulice u Novigradu Podravskom u suradnji sa ŽUC-om, uz ostale projekte.

Načelnik Brljek ujedno je pohvalio suradnju s PORA-om Regionalnom razvojnom agencijom KKŽ, posebno kroz program Zaželi, i Županijom te istaknuo planove za budućnost, primjerice izgradnju dječjeg igrališta u Delovima, izgradnju montažnih tribina i zelenu tranziciju Općine.

4Predsjednik Felak pohvalio je rad Općine te naglasio važnost korištenja sredstava iz EU izvora, dodavši: „Suradnja Županije i Općine je odlična te vjerujem da nas čeka još mnogo zajedničkih projekata koji će podići kvalitetu života mještana.“

Izaslanica predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića Melita Mulić uputila je čestitke te pohvalila rad Općine, a prigodnim su se riječima obratili i načelnik Općine Drnje Petar Dombaj te gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

Poseban doprinos svečanoj sjednici kulturno-umjetničkim programom dali su članovi KUD-a Delovi i članovi KUD-a Ivan Vitez Trnski.

Služba ureda župana

Fotografije: Podravski list i ePodravina


Pročitano 1766 puta