08.07.2022.

Križevačka ustanova za zdravstvenu njegu bolesnika i fizikalnu terapiju proslavila pet godina rada

mediviva16


Ustanova za zdravstvenu njegu bolesnika i fizikalnu terapiju Mediviva iz Križevaca proslavila je pet godina rada, a jučerašnjoj svečanosti koja je okupila brojne uzvanike prisustvovao je i župan Darko Koren. Toplu dobrodošlicu gostima uvodno je poželjela ravnateljica Renata Deduš koja se prisjetila svojih prvih poduzetničkih koraka prije 18 godina te naglasila kako u partnerstvu s HZZO-om ustanova pokriva područja Varaždinske, Zagrebačke i Koprivničko-križevačke županije.

Timski rad fizioterapeuta i medicinskih sestara, stalno usavršavanje i edukacije, nove medicinske usluge te suradnja sa zdravstvenim i visokoobrazovnim ustanovama, omogućili su da se ustanova razvija, napomenula je ravnateljica Deduš, zahvalivši svima koji su prepoznali potencijal i partnerski odnos koji njeguju od prvog dana rada.

Čestitke su uputili i saborska zastupnica Ljubica Lukačić koja se osvrnula na važnost dostupnosti medicinske usluge za osobe s invaliditetom, ravnatelj OB Koprivnica Mato Devčić koji je pohvalio kontinuitet stručnog usavršavanja djelatnika i župan Darko Koren koji ravnateljici čestitao na velikom angažmanu, trudu i upornosti kojim je pokazala snagu ženskog poduzetništva koje je, posebice u zdravstveno sektoru, izuzetno zahtjevno.

mediviva60


Rođendanske čestitke uputili su i direktorica Križevačkog poduzetničkog centra Jelena Velić u ime gradonačelnika Križevaca Marija Rajna, predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara Mario Gazić, liječnica Sanja Švarc-Janjanin, predsjednik Udruge zdravstvene njege, rehabilitacije i socijalne skrbi pri HUP-u Pavo Ćorluka i profesorica na Sveučilištu Sjever Jasminka Potočnjak.

Svečanosti su prisustvovali i pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, ravnateljica Doma zdravlja KKŽ Mirjana Hanžeković, zamjenica ravnatelja OB Koprivnica Biljana Marković i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Ružica Evačić, predsjednica GDCK KŽ Antonija Pukec, predsjednica DCK Koprivničko-križevačke županije Đurđica Trbus te brojni drugi gosti.

U glazbenom programu nastupila je Ana Fortuna, tamburaši, a program su dodatno uljepšale Križevačke mažoretkinje.

Izvor: prigorski.hr

Služba ureda župana


Pročitano 1694 puta