08.07.2022.

Klub za učenje engleskog jezika Hello proslavio 30. godišnjicu djelovanja

Objavljeno u kategorijama: Novosti

20220707 190235


Na imanju Sunčano selo u Jagnjedovcu jučer je održana promocija knjige Helene Hečimović „Hello, hello, hello we're so happy to see you“  čime je obilježena 30. obljetnica djelovanja Kluba za učenje engleskog jezika Hello.

Klub je od samog osnivanja poznat po tečajevima engleskog za djecu i mlade, a kasnije i po specijaliziranim tečajevima za odrasle i pripremi međunarodnih ispita.

20220707 191732Uz brojne uzvanike te bivše i sadašnje polaznike Kluba, događanju su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, koji su pohvalili ogroman doprinos voditeljice Helene Hečimović i njezinih suradnika na odgoju i obrazovanju generacija djece i mladih. Kroz djelovanje Kluba te mnoge aktivnosti poput ljetnih kampova, predstava, igrokaza i igara djeca su razvijala ljubav prema engleskom jeziku, ali i usvajala životne vrijednosti, družila se i veselila novim izazovima.

Pohvale na radu Kluba, kao i na knjizi koja daje presjek njegova djelovanja kroz 30 godina, uputio je i akademik Dragutin Feletar, dok je Helena Hečimović uime svoje obitelji zahvalila svima na podršci te najavila kako će i dalje nastaviti s uspješnim radom, na zadovoljstvo novih generacija.

Obzirom da je na Sunčanom selu u tijeku ljetni kamp, polaznici su zajedno s animatorima pripremili scenske nastupe kojima su dali poseban doprinos programu.

Služba ureda župana


Pročitano 1611 puta