05.07.2022.

Otvorene prijave za izlaganje na sajmu VIROEXPO 2022.

Viroexpo


document Iskaz interesa za sajam Viroexpo

Na jubilarnom 25. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo”, 02.-04. rujna 2022., Koprivničko-križevačka županija biti će Županija partner, stoga u suradnji sa HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije organiziramo predstavljanje poduzetnika na zajedničkom izlagačkom prostoru.

Slijedom navedenog pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte koji se žele predstaviti na sajmu, da se jave najkasnije do 20. srpnja 2022. godine u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu na tel:658-235 ili na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

NAPOMENA: zainteresirani gospodarski subjekt/izlagač se obvezuje da će:

  • ishoditi kod nadležnih tijela RH sva potrebna odobrenja (dozvole) za prodaju na sajmu i uskladiti svoju djelatnost sa svim zakonskim i podzakonskim aktima RH,
  • izdavati fiskalizirane račune,
  • biti prisutan u radno vrijeme sajma sve dane njegova održavanja. Izuzetak su tvrtke koje prilikom prijave napomenu kako daju samo svoje propagandne materijale/uzorke.

Ukoliko netko želi samostalno izlagati (ne na zajedničkom izlagačkom prostoru) treba ispunjenu prijavnicu (u prilogu) dostaviti organizatoru sajma (Viroexpo d.o.o.), platiti račun, a po završetku sajma od Koprivničko-križevačke županije zatražiti subvenciju (50%  troška izlagačkog prostora, maksimalno 10.000,00 kuna) na obrascu A 100021/22-I, detaljnije na: https://kckzz.hr/hr/javni-pozivi-u-gospodarstvu/item/1630-javni-poziv-za-aktivnost-a-100021-zupanijski-obrtnicki-i-gospodarski-sajmovi.


document Prijavnica VIROEXPO 2022 [DOC]

pdf Prijavnica VIROEXPO 2022 [PDF]

Pročitano 1625 puta