16.06.2022.

Klub za starije osobe „Mariška“ proslavio 20. godišnjicu

IMG 8518


Klub za starije osobe „Mariška“ jučer je u prostoru koprivničkog Doma mladih održao redovnu izvještajnu Skupštinu i proslavu 20 godina djelovanja, a svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek te zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž.

Uvodno je okupljene pozdravila predsjednica Kluba Valentina Čadavec koja je kroz prezentaciju govorila o aktivnosti Kluba kroz 20 godina, istaknuvši kako su proveli četiri velika EU projekta, šest višegodišnjih programa te više od 100 jednogodišnjih projekata i inicijativa. Dodala je kako u Klubu djeluje 16 sekcija koje starijim osobama omogućavaju kvalitetno provođenje vremena i razvoj brojnih interesa, a zajedno sa zaposlenicima i suradnicima čine jednu veliku obitelj koja svih ovih godina brine o svojim članovima. Predsjednica Čadavec na kraju je zahvalila svima koji pomažu i podržavaju rad Kluba, a posebno Županiji s kojom godinama u partnerstvu provodi program pomoć u kući za starije osobe.

IMG 8541

Zamjenik Ljubić čestitao je predsjednici Čadavec ovu važnu obljetnicu te zahvalio na predanom radu na poboljšanju kvalitete života brojnih umirovljenika i starijih osoba na području županije. Poručio je kako će Županija i nadalje podržavati djelovanje Kluba i sve aktivnosti koje provode te je vodstvu i članovima poželio još mnogo godina uspješnog rada.

Čestitke je uputila i zamjenica Ostriž, a zatim su uručene zahvalnice za dugogodišnju suradnju i doprinos radu Kluba.

Nakon uvodnih obraćanja uslijedilo je usvajanje izvješća prema dnevnom redu Skupštine, a dodajmo i kako su ovu svečanost glazbenim doprinosom uveličali Mihael i Darija Kivač te tamburaški sastav koji djeluju u sklopu Kluba.

Služba ureda župana


Pročitano 1947 puta