28.04.2022.

Članovi županijske Zajednice sportova na sjednici Skupštine raspravljali o provedenim aktivnostima

20220427 120413


U prostorijama Županijske uprave održana je sjednica  Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije kojoj su, uz članove i vodstvo Zajednice, prisustvovali i župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica UO za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek.

Župan je uvodno pozdravio članove Zajednice te im zahvalio na odličnoj suradnji, dodavši:

quote desni 3Sport je važan dio svakog društva, a takav značaj mu i mi pridajemo te želim posebno zahvaliti vama koji živite za sport i u to ulažete mnogo ljubavi, truda i entuzijazma. Svjestan sam da postoje ograničavajuće okolnosti u bavljenju sportom, prije svega financijske, ali nastojat ćemo, kao i do sada, biti vam potpora i pomoć u svemu što radite. S tim smo ciljem donijeli odluku o povećanju sredstava koje izdvajamo za rad Zajednice, na preko 2 milijuna kuna, te vjerujem da to pokazuje koliko vrednujemo to što radite. Naša je suradnja uvijek bila besprijekorna u svakom pogledu i nadam se da će takva biti i nadalje. Čestitam sportašima na svim postignućima te im želim još mnogo uspješnih rezultata!“

Predsjednik Zajednice Stanislav Lovković te tajnik Branko Zorko također su zahvalili županu i Županiji na dugogodišnjoj suradnji, kao i na podršci u svim aktivnostima koje provode.

Nakon izbora Verifikacijske komisije, predsjednik Lovković predstavio je Izvješće o radu Zajednice za prošlu godinu, gdje je naglasio kako su imali 18 članova, a sredstva koja su im bila na raspolaganju utrošili su prije svega za sufinanciranje aktivnosti poticanja i promocije sporta među djecom i mladima, organizaciju sportskih manifestacija i natjecanja, Malu sportsku školu te edukaciju stručnih kadrova u sportu.

Tajnik Zajednice Zorko predstavio je Financijsko izvješće, a zamjenik Ljubić, ujedno i predsjednik Nadzornog odbora Zajednice, predstavio je Izvješće Nadzornog odbora. Sva su izvješća jednoglasno usvojena, a zatim se raspravljalo o daljnjim aktivnostima Zajednice.

Služba ureda župana


Pročitano 1344 puta