25.04.2022.

Predstave Kerekesh teatra i ove godine u programu 8. Ljeta na Šoderici

Objavljeno u kategorijama: Novosti

KKZ Kerkesh teatar 1


Župan Darko Koren danas je u prostorijama Županijske uprave održao sastanak s predstavnicima Kerekesh teatra koji će i ove godine nastupiti u sklopu turističke manifestacije „Ljeto na Šoderici“ koje će se održati po osmi puta. U razgovoru s glumcem Janom Kerekešom župan je istaknuo izvrsnu suradnju Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i teatra koji aktivno sudjeluje u kreiranju kulturnog programa od samih početaka projekta „Ljeto na Šoderici“ koje se održava pod pokroviteljstvom Županije i Županijske Turističke zajednice od 2015. godine.


KKZ Kerkesh teatar 2Ljubitelje odličnih kazališnih predstava ponovno očekuje obilje smijeha i dobre zabave te bogat program koji će zasigurno potaknuti brojne posjetitelje da ljetne dane provedu uz revitalizirano podrasko jezero. Predstave Kerekesh teatra u sklopu „Ljeta na Šoderici“ jedan su od najpopularnijih programa i do sada ih je pogledalo više tisuća posjetitelja, a tradicija će se nastaviti i ove godine i to 16. lipnja kada je na rasporedu prva od pet predviđenih predstava. 

Na današnjem sastanku, kojem je prisustvovala i pomoćnica direktora TZ Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev, Jan Kerkeš je županu uručio i zahvalnicu kojom su simbolično zahvalili Turističkoj zajednici i Županiji na suradnji te što su prepoznali važnost kazališne umjetnosti.


Služba ureda župana

Pročitano 3558 puta