×

Warning

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/kck000/public_html/images/AMK Krizevci
×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/AMK Krizevci
19.04.2022.

Župan Koren u Križevcima prisustvovao 11. Moto i biciklističkom druženju

blagoslov motora 46


U Križevcima je na Uskrsni ponedjeljak održano tradicionalno druženje više stotina motociklista i biciklista koje su organizirali AMK Križevci s Policijskom postajom Križevci te Gradom Križevcima i Općinom Sveti Petar Orehovec. Događanju je prisustvovao i župan Darko Koren koji je u prigodnom govoru istaknuo kako se svi Križevčani vesele ovom događaju te uputio zahvalu AMK Križevci na organizaciji jedanaestog druženja biciklista i motociklista.


Prisutnima su se obratili i predsjednik AMK Križevci Stjepan Krpanić, a dobrim željama pridružio se i načelnik PP Križevci Ivan Pukec. Franjo Poljak, načelnik općine Sveti Petar Orehovec, poželio je svima ugodno druženje u Svetom Petru Orehovcu te ujedno uputio i uskrsnu čestitku. Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn uz uskrsnu čestitku naglasio je kako su Križevci grad motociklizma.


Tradicionalno su uručena i prigodna priznanja. Najbiciklisti su Krunoslav Blagaj i Davor Brlek, najmotociklisti Luka Kulko, Dejan Vrbanec i Josip Miklečić, najvozač četverocikla Marko Podolski te najvozači stariji od 80 godina, Milan Mađarić, Ivan Matušin, Jovan Kantar i Slavko Konfic.

Izvor: prigorski.hr


Služba ureda župana


{gallery}AMK Krizevci{/gallery}

Pročitano 1520 puta