22.03.2022.

Uskoro završavaju natječaji za sufinanciranje programa i projekata udruga – prijave se zaprimaju do 25. ožujka

Objavljeno u kategorijama: Novosti

connect 20333 1280Podsjećamo kako je Koprivničko-križevačka županija raspisala natječaje za sufinanciranje programa i projekata udruga koje su usmjerene na sljedeća područja:

  • zdravstvo i briga o osobama s invaliditetom
  • odgoj, obrazovanje i ostale aktivnosti
  • unaprjeđenje kvalitete umirovljenika i osoba treće životne dobi
  • rad s hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji

Ukupna vrijednost četiri natječaja sufinanciranja programa i projekata iznosi 840 tisuća kuna, što je za 115 tisuća kuna više nego prošle godine.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa  za sva navedena područja je 25. ožujka 2022. godine do 15 sati, a prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima iz 2022. godine, koji su, zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Za udruge koje su programski i projektno usmjerene na rad u području zdravstva i brige o osobama s invaliditetom planirana vrijednost Natječaja iznosi 250.000 kuna.

Udruge s područja odgoja, obrazovanja i  ostalih aktivnosti i ove godine mogu prijaviti projekte u  tri prioritetna područja:  rad s djecom i mladima, rad udruga žena s ciljem aktivnog uključivanja žena u društvenu zajednicu te rad ostalih udruga čiji su programi, projekti i aktivnosti od interesa za Koprivničko-križevačku županiju. Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 120.000 kuna.

Natječaj je raspisan i za sufinanciranje programa i projekata udruga umirovljenika u 2022. godini kojima se unaprjeđuje kvaliteta života umirovljenika i osoba treće životne dobi. Vrijednost Natječaja je 220.000 kuna.

Financijska podrška je osigurana i za programe i projekte udruga koje doprinose razvoju u području rada s hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 250.000 kuna.

Služba ureda župana

Izvor fotografije: pixabay.com

Pročitano 1182 puta