Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
12.05.2023.

Srednja škola “Ivan Seljanec” Križevci održala Dan otvorenih vrata

DSC 9312


Povodom obilježavanja Dana škole, Srednja škola "Ivan Seljanec" Križevci danas je održala Dan otvorenih vrata gdje su učenici i nastavnici sve zainteresirane upoznali sa zanimanjima i aktivnostima koje se provode u školi.

DSC 9327

Dan otvorenih vrata podržali su i župan Darko Koren te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje Ana Mušlek, koje je ravnateljica Gordana Juran-Ratković provela kroz prostor škole i govorila im o mogućnostima koje nude, ali i izazovima s kojima se suočavaju. Kao što je naglasila ravnateljica, primijetili su da djeca u osnovnim školama ne znaju puno o zanimanjima te su im odlučili pokazati kakve su im opcije, kao i mogućnosti zapošljavanja i stipendiranja.

DSC 9440

Župan je pohvalio ravnateljicu i cijeli školski kolektiv na angažmanu i energiji koju unose u svoj posao, dodavši kako strukovna zanimanja imaju svoju budućnost na tržištu rada te kako je važno mlade pravovremeno i kvalitetno informirati. Posebno je pohvalio praktičnu nastavu i količinu opreme koja služi učenicima za savladavanje brojnih vještina, kao i koncept Dana otvorenih vrata kroz koji javnost može dobiti uvid u obrazovne procese u ovoj ustanovi.

Služba ureda župana

Izvor: Prigorski.hr


Pročitano 1108 puta